Potravinové intolerancie - rozšírený od 18+Balík vyšetrení zameraný na 108 alergénov, ktoré spôsobujú potravinové intolerancie.
PODROBNÝ ZOZNAM VŠETKÝCH TESTOVANÝCH POTRAVÍN:
obilniny obsahujúce lepok: lepok, jačmenná múka, ovsené otruby, pšeničná múka, ražná múka, špaldová múka,
bezlepkové obilniny a ich alternatívy: amarant, kukurica, pohánková múka, proso, quinoa, ryža,
strukoviny: cícer, cukrový hrášok, sója, šošovica, zmes fazúľ (biela, zelená, záhradná),
orechy a semená: arašidy, kešu orech, kokosový orech, ľanové semienka, lieskový orech, mak, mandľa, pistácia, sezam, slnečnicové semienka, vlašský orech,
ovocie: ananás, banán, broskyňa, citrón, čerešňa, datľa, grapefruit, hruška, jablko, jahoda, kivi, marhuľa, nektárinka, pomaranč, slivka, melón vodový, zmes hrozna (modré, biele, sušené hrozienko),
zelenina: artičoka, baklažán, brokolica, cuketa, červená kapusta, cvikla, kaleráb, mrkva, oliva, paprika, paradajka, pórová zmes (pór, pažítka), sladký zemiak, šalátová uhorka, špargľa, špenát, valeriánka poľná, zeler, zemiak, zmes cibúľ (cibuľa, šalotka), zmes listových šalátov (hlávkový, ľadový),
jedlé huby: zmes húb (hliva ustricová, šampiňón, huby šii-take, kuriatko jedlé), zmes húb (suchohríb, hríb smrekový),
mliečne produkty a vajíčka: bielok (slepačí),žĺtok (slepačí), jogurt, kozie mlieko/kozí syr, kravské mlieko, ovčie mlieko/ovčí syr,
mäso: bravčové, hovädzie, jahňacie, morčacie, slepačie,
ryby a morské plody: losos, mečúň obyčajný, pstruh, rak riečny, sardela, solea obyčajná, treska, tuniak, mušľa venus, zmes garnátov (kreveta červenopása, garnáty),
bylinky a korenie: bazalka, cesnak, čili, horčičné semienka, chren, korenie (čierne, biele), muškátový orech, oregano, petržlen, rozmarín, škorica, tymián, vanilka, zmes mäty (mäta pieporná, mäta),
iné: čierny čaj, kakaové bôby, káva, med, zmes kvasníc (pekárske, pivovarské).