Objednajte sa ONLINE
Akútne a chronické bolesti trápia vo väčšej miere aktívne športujúcich ľudí.

Tým vás určite nechceme nabádať, aby ste ostali doma s ovládačom v ruke, práve naopak, šport je zdraviu prospešný a práve pri ňom dokážete vypustiť každodenné starosti.

Ako prebieha liečba?

Podstatou Hilterapie je vysoká intenzita laserových HILT impluzov, ktorá bez poškodenia povrchovej vrstvy kože preniká do najhlbších vrstiev svalov a kostí, tým umožňuje efektívne liečenie aj hlbokých chronických bolestí.

Aktivuje sériu biologických signálov podporujúcich uzdravujúce a regeneračné procesy v tkanivách. Práve táto inovatívna metóda odstraňuje zápaly vnútorných tkanív, ktoré zároveň posilňuje.

Tkanivá sa počas terapie zahrievajú, svaly sa uvoľňujú a bolesť sa odstraňuje na dlhší čas, pretože dochádza k lymfatickému odvodneniu a mikrocirkulácii.

Hilterapia je účinná pri liečbe artrózy aj posttraumatických patológii.

„Hilterapia je bezbolestná a človek si pri nej skôr oddýchne. Niekedy trošku trvá kým ožiarenie zaberie, práve preto sa výsledky prejavia až po niekoľkých dňoch dokonca až po týždni. Avšak po aplikácii laseru sa človeku uľaví,“
hovorí Martin Cseh.

Účinky hilterapie

Má protizápalový, protiopuchový, analgetický (proti bolesti), myorelaxačný (uvoľňuje napätie v svaloch, šľachách a spojivových tkanivách), biostimulačný a regeneračný účinok.

Môže podporiť opravu a regeneráciu poškodených tkanív, napríklad kĺbovej chrupavky, zlepšiť krvný obeh, pozitívne vplýva na proces zaceľovania rán.

Pre koho je vhodná?

Je efektívna v odstraňovaní bolestivých symptómov a problémov v kĺbovej mobilite, ktorá umožňuje okamžité začatie rehabilitačného programu a poskytuje tak okamžitú úľavu pre pacienta.

Využíva sa aj pri rehabilitačných terapiách pri zotavovaní sa zo zranení šliach, tendonitídy, vykĺbenín, burzitídy a iných traumatických problémov.

„Hilterapia dnes predstavuje najaktuálnejšie riešenie, úzko späté s ohromujúcimi inováciami vo vedeckom svete v liečbe a vyliečení bolestivých patológií spojených napríklad so šľachami, svalmi a väzmi“
vysvetľuje MUDr. Beata Váhová.

Poskytuje okamžité riešenie, ktoré je efektívne a má dlhotrvajúci účinok, pre hodnotný a kvalitný život.

Vďaka tomu, že Hilterapia vplýva na rýchlejšiu regeneráciu je populárna aj u profesionálnych športovcov.

Pomôže nielen profesionálom

Futbalista Martin Cseh z klubu Bohemians Praha 1905 absolvoval Hilterapiu dvakrát a to pri poškodenej chrupavke a pri bolestiach palca.

„Musím povedať, že po absolvovaní týždňovej kúry na moju poškodenú chrupavku sa mi naozaj uľavilo.

Zmizol mi opuch, ktorého som sa pár týždňov nevedel zbaviť a ustúpila aj bolesť v kolene.
Druhýkrát som Hilterapiu podstúpil, keď som mal problém s palcom. Myslel som, že ho mám zlomený, ale na klinike mi zistili, že mám malú artrózu.

Práve preto som po niekoľkodňovom trénovaní v tesnejších teniskách pociťoval nepríjemné pichanie.

Asi týždeň po ožiarení laserom bolesť ustúpila a ja som mohol opäť vybehnúť na trávnik,“

upresňuje futbalista.

Zdroj: http: zena.sme.sk

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024