Objednajte sa ONLINE
V živote človeka prichádzajú situácie, ktoré môžu otriasť celým jeho životom. Medzi takéto patria rozvod, rozchod, strata blízkeho človeka, choroba... V takýchto situáciách sa človek môže dostať na úplné dno svojich duševných, či fyzických síl. Strieda sa v ňom mnoho negatívnych emócií ako sú strach, beznádej, hrôza, samota, smútok... Mnohokrát sú to katastrofické pocity konca, beznádeje..., ale i nenávisti, sklamania, bezmocnosti. Človek nevie ako ďalej, čo bude s ním, s rodinou, strach z budúcnosti. Všetci sa vás snažia utešiť, ale úľava neprichádza, stále máte v duši beznádej, smútok, strach. Nič nepomáha, nevidíte žiadne východisko, žiadne svetielko na konci tunela.

Čo s tým?

Terapia Cesta je jedným z východísk, ako nadobudnúť čo najrýchlejšie stratenú rovnováhu, pokoj, ale aj energiu, sebavedomie, istotu, rozhodnosť a silu. V priebehu terapie sa vám podarí zistiť alebo pochopiť, prečo k danej situácii prišlo, prečo sa to stalo. Už aj tento fakt je veľmi posilňujúci, pretože pochopenie „prečo sa to stalo“ vám pomôže nájsť odpoveď na otázku čo ďalej. Analýzou situácií a pocitov dokážete sami nájsť vhodné riešenie do budúcnosti a dokážete uvidieť daný problém v inom prijateľnejšom svetle. Otvoria sa vám nové obzory do budúcnosti, dokážete ľahšie nájsť riešenia zdanlivo neriešiteľnej situácie. Tým, že uvoľníte negatívne emócie a pustíte ich, otvorí sa vám priestor pre nástup pozitívnych emócií, ktoré vám dodajú energiu, silu, pokoj, radosť do ďalšieho života. To všetko vám prinesie terapia Cesta.

Z mojej terapeutickej praxe môžem spomenúť prípady rozvodov, ktoré vďaka metóde Cesta mali oveľa ľahší emocionálny priebeh a dopad. Samotné klientky potvrdili, že im terapie pomohli prekonať túto životnú situáciu tak, že štart do nového života bol oveľa ľahší. Dokázali čeliť novej situácie s väčším nadhľadom, istotou, sebadôverou a pokojom. Mnohé z nich už žijú v novom šťastnom vzťahu.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024