Objednajte sa ONLINE
Športové zranenia, akútne a chronické bolesti svalstva, šliach či kĺbov vedia potrápiť aktívnych i rekreačných športovcov. Ide o nepríjemné problémy, ktorým sa nevyhnú ani tí najlepší. Svoje o tom vie aj dvojnásobný olympijský triatlonista Jan Čelůstka z Prestigio Realiz tímu. Na pretekoch v Kapskom Meste spadol z bicykla, pričom si pád najviac odniesol jeho chrbát.

Späť vo forme do dvoch týždňov

"O Hilterapii® som nevedel. Spadol som z bicykla na pretekoch v Kapskom Meste. Do ďalšieho preteku v Číne mi ostávali len 2 týždne. Potreboval som pretekať, ale chrbát ma stále bolel. Na odporučenie môjho trénera som ihneď ,,naklusal“ na kliniku MEDANTE, kde mi terapeutka po pohovore a všeobecnom vyšetrení ponúkla možnosť Hilterapie®," hovorí olympijský triatlonista. Zvoliť Hilterapiu® sa naozaj oplatilo. Jan Čelůstka je opäť pripravený podávať skvelé výkony.

„Bol som úplne spokojný a výsledky to len potvrdzujú – presvedčivé víťazstvo v Senci a 7. miesto na SP v Mexiku za posledné dva týždne," hodnotí a na záver dodáva: „Určite to odporúčam absolvovať všetkým športovcom. Po prvé je to bezbolestné, čo je pre väčšinu ľudí, a teda aj športovcov veľmi dôležité, a po druhé je to účinné. Navyše je to bez vedľajších účinkov, čiže nič neriskujete."

S Hilterapiou® neriskujete, úľava od bolesti je zaručená

Hilterapia® je prelomová terapeutická metóda bez vedľajších účinkov a bez bolesti. Rovnako pomáha vrcholovým športovcom i ľuďom, ktorí sa aktívne hýbu len veľmi zriedka. Podstatou Hilterapie® je vysoká intenzita laserových HILT impulzov, ktoré bez poškodenia povrchovej vrstvy kože prenikajú do najhlbších vrstiev svalov a kostí a tým umožňujú efektívne liečenie aj hlbokých chronických lézií. Zároveň aktivuje sériu biologických signálov podporujúcich uzdravujúce a regeneračné procesy v tkanivách. Tkanivá sa počas terapie zahrievajú, svaly sa uvoľňujú a bolesť sa odstraňuje na dlhší čas, pretože dochádza k lymfatickému odvodneniu a mikrocirkulácii.

Prečo je Hilterapia® u pacientov obľúbená?

  • zaručuje okamžitú úľavu od bolesti
  • priebeh terapie je absolútne bezbolestný
  • je bez vedľajších účinkov
  • má dlhotrvajúci účinok
  • podporuje regeneráciu a obnovu poškodených tkanív
  • regeneruje a uvoľňuje napätie v svaloch, šľachách a spojivových tkanivách

Hilterapia® je najúčinnejší bezbolestný spôsob ako liečiť a ukončiť bolesť svalov, kĺbov a šliach nielen u profesionálnych športovcov.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024