Objednajte sa ONLINE
Dnešná moderná medicína je na veľmi vysokej úrovni po mnohých stránkach. Zachraňuje životy, uľahčuje trápenie, potláča ochorenie alebo odstraňuje jeho následky. Filozofiou súčasnej medicíny je odstránenie prejavov choroby alebo ochorenia, avšak nie odstránenie príčiny vzniku ochorenia.

Ak človek ochorie, môže sa pokúsiť o obnovu rovnováhy na fyzickej úrovni. Najčastejšie užívaním liekov, ale aj vyvážením stravy, môže začať cvičiť, otužovať sa. Existuje mnoho odborov, ktoré pracujú v tomto smere. A skutočne pomáhajú pri niektorých ochoreniach. Avšak stále je to len vonkajšie pôsobenie na organizmus: je to uľahčenie stavu spôsobeného potlačením choroby. Príčiny vzniku choroby sa neodstraňujú.

Existujú príčiny, ktoré sú na hlbšej a jemnejšej úrovni než je fyzická a chemická. Tieto príčiny ochorení sú ukryté v našom podvedomí. Sú to naše myšlienky, city a emócie, naše správanie, náš názor na svet. Naše choroby odrážajú tie či oné emócie, myšlienky a spôsoby správania. Teda príčiny ochorení sú skryté v nás samých.

Podvedomie človeka obsahuje celý rad programov jeho chovania, ktoré „zdedil“ od svojich rodičov. Inými slovami, v jeho podvedomí je zakódovaná informácia o jeho predkoch a potomkoch. Tieto štruktúry vytvárajú budúcnosť človeka. Zároveň počas života nadobúda nové programy správania, nové presvedčenia a postoje, ktoré tak isto do veľkej miery ovplyvňujú jeho život, zdravie a budúcnosť.

Pokiaľ sa myšlienky človeka a jeho správanie dostávajú do konfliktu so zákonmi života, dochádza v človeku k porušeniu rovnováhy a harmónie. To sa zase odráža na jeho osude a zdravotnom stave. Takže choroba je oznámenie, hlásenie podvedomia o tom, že nejaké správanie a niektoré myšlienky a city sa dostali do konfliktu so zdravými životnými princípmi. Aby sme sa vyliečili z akéhokoľvek ochorenia je potrebné priviesť svoje myšlienky a emócie do súladu so zákonmi života.

Neutralizácia negatívnych podvedomých programov vedie nielen k vyliečeniu, ale i k zmene osudu človeka, dokonca osudu a zdravia jeho detí. Pokiaľ sa človek začína meniť vo vnútri, uzdravuje sa sám a vytvára okolo seba neobyčajný priestor, ktorý blahodarne pôsobí na jeho okolie.

Medzi metódy, ktoré mimoriadne účinne odstraňujú negatívne programy, presvedčenia a spomienky patrí Emocionálna terapia Cesta. Táto je zameraná práve na zistenie príčiny vzniku problémov a ochorení a následne v rámci terapie Cesta sa vyčistia staré nepodporujúce programy a nahradia sa vlastnými, novými, ktoré sú podporujúce pre toho ktorého človeka. Terapia Cesta je celosvetovo známa metóda, ktorá uzdravila množstvo ľudí a umožnila im novú šťastnejšiu cestu.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024