Objednajte sa ONLINE
„Nech je jedlo tvojím liekom.“ Hipokrates

1. Každý človek má vo svojom tele rakovinové bunky. Tieto bunky štandardné testy nedokážu zachytiť, kým ich nie je niekoľko miliónov. Keď lekári povedia onkologickým pacientom, že po liečbe už v tele nemajú rakovinové bunky, znamená to len, že testy neboli schopné rozpoznať tieto rakovinové bunky, pretože tieto ešte nedosiahli detekovateľnú veľkosť.

2. Rakovina sa u ľudí objaví 6x až viac ako 10x počas ich života.

3. Keď je imunitný systém človeka silný, rakovinové bunky ním budú zničené a zabráni im v množení a utváraní nádorov.

4. Keď má človek rakovinu, znamená to tiež, že má viacero nutričných nedostatkov. Tieto môžu byť výsledkom vplyvu genetiky, životného prostredia, stravovania alebo životného štýlu.

5. Na to, aby sme tieto nedostatky prekonali, je potrebné posilniť imunitný systém zmenou stravovania a príjmaním výživových doplnkov.

6. Chemoterapia je forma otravy rýchlo rastúcich rakovinových buniek, no takisto ničí rýchlo rastúce zdravé bunky v kostnej dreni, tráviacom trakte atď., a môže spôsobiť poškodenie orgánov ako sú pečeň, obličky, srdce, pľúca a pod.

7. Ožarovanie ničí rakovinové bunky, no páli, jazví a ničí aj zdravé bunky, tkanivá a orgány.

8. Chemoterapia a ožarovanie spočiatku často eliminujú veľkosť nádoru. Avšak dlhodobejšia liečba chemoterapiou a ožarovaním nevedie k ďalšiemu zmenšeniu nádoru.

9. Keď je telo príliš zaťažené toxínmi z chemoterapie a ožarovania, imunitný systém je buď oslabený alebo úplne zničený a človek podlieha rôznym infekciám a komplikáciám.

10. Chemoterapia a ožarovenie môže viesť k mutovaniu rakovinových buniek, ktoré sa stanú rezistentnými a je ťažké ich zničiť. Chirurgické odstránenie nádoru môže spôsobiť, že bunky sa rozšíria do iných miest v tele.

11. Efektívnym spôsobom ako bojovať s rakovinou je VYHLADOVAŤ rakovinové bunky tým, že ich nebudeme kŕmiť potravou, ktorú potrebujú na svoje množenie.

Čo živí rakovinové bunky:

a. Cukor je krmivom pre rakovinu. Tým, že prestaneme užívať cukor, prestaneme dodávať obživu rakovinovým bunkám. Poznámka: Náhrady cukru ako Sacharin, a pod. obsahujú škodlivý aspartám. Lepšou prírodnou náhradou je med Manuka alebo melasa, no tiež len vo veľmi nízkych dávkach. Stolová soľ obsahuje bieliacu chemickú zložku. Lepšou alternatívou je morská soľ.

b. Mlieko vedie telo k produkcii hlienu, hlavne v tráviacom trakte. Rakovina sa živí hlienom. Tým, že vylúčime kravské mlieko a pasterizované mliečne výrobky a nahradíme ich nesladeným ryžovým, ovseným alebo sójovým mliekom, rakovinové bunky sa vyhladujú.

c. Rakovinové bunky bujnejú v kyslom prostredí. Stravovanie založené na mäse je kyselinotvorené a je lepšie jesť ryby a v malom množstve kuracie mäso ako bravčové a hovädzie mäso. Mäso taktiež obsahuje antibiotiká, rastové hormóny a parazity, ktoré sú všetky škodlivé, hlavne pre ľudí s rakovinou.

d. Stravovanie, ktoré pozostáva z 80% čerstvej zeleniny a štiav, celých zŕn, semien, a malého množstva ovocia pomáha telu nastoliť alkalické prostredie. Asi 20% môže pochádzať z varenej stravy, vrátane strukovín. Čerstvé zeleninové štavy poskytujú telu živé enzýmy, ktoré sa veľmi ľahko absorbujú a vstrebajú sa do zdravých buniek do 15 minút, čím ich živia a podprujú ich rast.

Na získanie živých enzýmov pre vybudovanie zdravých buniek vyskúšajte piť čerstvé zeleninové šťavy (vrátane klíčiacich zŕn) a jedzte surovú zeleninu 2 – 3 krát denne. Enzýmy sa ničia pri teplote 40 °C.

e. Vyhýbajte sa káve, čaju a čokoláde, pretože obsahujú veľa kofeínu. Zelený čaj je lepšou alternatívou a má aj protirakovinové účinky. Voda – najlepšie je piť čistenú alebo filtrovanú vodu, aby sme sa vyhli známym toxínom a ťažkým kovom vo vode z vodovodu. Destilovaná voda je kyselinotvorná, vyhýbajte sa jej.

12. Proteíny z mäsa sú veľmi ťažko stráviteľné a vyžadujú veľa tráviacich enzýmov. Nestrávené mäso v črevách hnije a napomáha ďalšej produkcii toxínov.

13. Rakovinové bunky sú pokryté pevnou proteínovou vrstvou. Tým, že budeme jesť menej mäsa, budeme mať k dispozícii viac enzýmov, ktoré budú napádať proteínové steny rakovinových buniek a dovolíme týmto bunkám zničiť rakovinové bunky.

14. Niektoré výživové doplnky napomáhajú v posilnení imunitného systému (antioxidanty, vitamíny, minerály, atď.) a umožňujú telu ničiť rakovinové bunky. Iné doplnky, ako napríklad vitamín E vedú k naprogramovanej bunkovej smrti, čo je pre telo bežný spôsob ako sa zbaviť zničených, nechcených alebo nepotrebných buniek.

15. Rakovina je chorobou mysle, tela a ducha. Proaktívny a pozitívne ladený prístup pomôže pacientom zvíťaziť nad chorobou.

Hnev, neodpustenie a zatrpknutie spôsobujú telu stres a prekyslenie. Je potrebné sa učiť milovať a odpúšťať, uvoľniť sa a užívať si život.

16. Rakovinové bunky nemôžu rásť v okysličenom prostredí. Denné cvičenie a hlboké dýchanie napomôžu bunkám získať väčšie množstvo kyslíka. Oxygenoterapia je ďalším spôsobom, ktorý napomáha ničeniu rakovinových buniek.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024