Objednajte sa ONLINE
Za každým významným úspechom stojí tvrdá práca a zdolávanie väčších i menších prekážok. Svoje o tom vie aj Michal Andrejco, ktorý v súťaži Mladý inovatívny podnikateľ 2015 získal Cenu Ministra hospodárstva SR za najinšpiratívnejší podnikateľský príbeh.

Súťaž Mladý inovatívny podnikateľ má za cieľ vyzdvihnúť a predstaviť širokej verejnosti mladých, kreatívnych a inovatívnych podnikateľov, ktorí sú úspešní vo svojom odvetví podnikania. Dňa 15. 6. 2015 sa už po deviatykrát uskutočnilo slávnostné vyhlásenie výsledkov pod dohľadom Junior Chamber International-Slovakia (JCI), Združenia podnikateľov Slovenska a Profitu. Projekt je zároveň súčasťou celosvetovej súťaže Creative Young Entrepreneur Award.



Hoci úspech Kliniky MEDANTE dnes už nikto nespochybňuje, pred dvoma rokmi bolo všetko inak. V tíme pracovali len štyria ľudia, ktorých trápil nedostatok času aj financií. Ani banka nechcela vyjsť klinike v ústrety a odmietla poskytnúť úver. Avšak, ak je vízia dostatočne silná, žiadna prekážka ju nemôže zastaviť. Vďaka zanietenosti a tvrdej práci sa sen o klinike celostnej medicíny stal skutočnosťou. Kvôli obmedzeným finančným možnostiam rástla klinika pomalšie, ale zato opatrnejšie a postupne naberala na sile. Každá prekážka je aj príležitosťou zlepšiť sa a niečo nové sa naučiť. Podľa slov Michala Andrejca ho zvládnutie tejto situácie naučilo lepšie narábať s vlastnými peniazmi a zdrojmi.

Napriek všetkým prekážkam sa podnikať oplatí a pohľad na dosiahnuté výsledky stojí za všetku námahu. Michal Andrejco vidí v podnikaní zmysel a možnosť realizovať sa, odovzdávať spoločnosti hodnoty nielen ako podnikateľ, ale hlavne ako človek. Druhým dôvodom, prečo sa rozhodol podnikať, je uskutočnenie životnej idei, s ktorou ešte nikto neprišiel, a preto sa ju rozhodol ponúknuť verejnosti sám. Chce, aby ľudia poznali význam celostnej medicíny, preto aj naďalej prednáša a edukuje o tom, že v tele všetko so všetkým súvisí. Fyzické telo je prepojené so psychikou a emóciami, na ktoré sa často v modernej medicíne zabúda a pritom zohrávajú dôležitú úlohu v celkovom zdravotnom stave človeka.

Michal Andrejco verí, že celostná medicína sa bude naďalej spájať s Klinikou MEDATE v tom zmysle, že vďaka sieti kliník po celom Slovensku umožní úplné uzdravenie klientom aj zo vzdialených regiónov, nielen z Bratislavy a okolia. Príbeh Michala Andrejca a jeho vízie o klinike celostnej medicíny sa môže stať inšpiráciou pre všetkých ľudí, ktorí chcú svoje sny premeniť na skutočnosť. Viac sa môžete dozvedieť aj v článku Výzvy nevnímam ako ťažké, ale ako vzrušujúce.

Video RTVS správ TU
00:27:06 Ocenili mladých úspešných podnikateľov
Povzbudiť mladých ľudí, aby podnikali, podporiť ich kreativitu a dobré nápady. Aj to je cieľom súťaže Mladý inovatívny podnikateľ. Deviaty rok ju usporiadala organizácia Junior chamber international Slovakia, ktorá združuje mladých podnikateľov. Medzi piatimi najlepšími je aj podnikateľ, ktorý spája modernú a alternatívnu medicínu.

Napísali o nás:

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024