Objednajte sa ONLINE
Toto ochorenie pozná skoro každá žena. Príde v najnevhodnejšiu chvíľu a strpčuje nám život svojim neznesiteľným svrbením, pálením alebo nepríjemným výtokom. Jedná sa o najčastejšie ochorenie, kvôli ktorému ženy navštevujú gynekológa. Tri zo štyroch žien prekonajú toto ochorenie aspoň raz za život a takmer polovica z nich ňou trpí opätovne.

Ako sa najčastejšie prejavuje?

  • Svrbenie
  • Pálenie a rezanie pri močení
  • Biely tvarohovitý výtok
  • Opuch rodidiel
  • Začervenanie pošvy a rodidiel
  • Bolesť pri pohlavnom styku

Prejaviť sa môže len jedným alebo viacerými príznakmi no ženy čo ju poznajú vedia, že stačí jeden a nám sa obyčajný deň vie zmeniť na katastrofu. Prvé skúšame sprchu, probiotiká, meníme bavlnené nohavičky, dávame si lokálne krémy, prípadne voľne dostupné tablety. Partnerovi s ľútosťou oznamujeme že síce nás dnes nebolí hlava, ale dnes milovanie určite nebude a nevieme či zajtra tiež. No jedna radosť väčšia ako druhá.

Keď nepomôžu všetky osvedčené prostriedky, objednávame sa ku gynekológovi. Ten predpíše liečbu a obvykle zaberie. Problém nastáva ale vtedy, ak sa mykózy opakujú a opakujú a klasická liečba už nezaberá a spúšťa sa chronický zápal. A my sme nervózne, podráždené, všetko svrbí, páli!!!!

A tradááá, prichádza na rad homeopatia! Áno áno milé dámy! Osvedčená, rýchla a účinná! Jej výhoda spočíva predovšetkým v tom, že lieči chronické, opakujúce sa mykózy. Stačí pár globuliek a ženy začnú opäť žiť normálne, bez svrbenia a pálenia a bonus je obnovenie intímneho života Koľko krát počujeme v ordinácii: „Keby som toto vedela skôr“! Nuž, niekedy musíme prejsť peklom aby sme našli to čo nám skutočne pomôže .

Medante máme pre Vás dostupnú homeopatickú liečbu pre široké spektrum ženských ochorení spôsobených baktériami, zápaly, nepríjemný zápach ale aj bolestivý menzes, „návaly“ v menopauze a mnohé iné.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024