Objednajte sa ONLINE
Celosvetovo uznávaná terapia Cesta je jednou z najúčinnejších metód liečenia psychických, fyzických a emocionálnych problémov. Je rozšírená vo viac ako 40 krajinách sveta a jej princíp potvrdzujú aj najnovšie výskumy o bunkovej pamäti. Vychádza z prepojenia fyzického tela, psychiky a emócií a robí tak už vyše 20 rokov.

Za chorobami stoja potlačené emócie

Terapia Cesta funguje na jednoduchom princípe, ktorý spočíva v hľadaní kritických spomienok a tém, ktoré človek prežil v minulosti. Ide najmä o emocionálne nespracované životné udalosti a témy, kritické spomienky, traumy a bolesti z minulosti. Tieto spôsobujú postupne zmeny na bunečnej, tkanivovej a následne i funkčnej a štrukturálnej úrovni v organizme. Sú tiež príčinou nezdravých automatických vzorcov správania uložených v ľudskom podvedomí – našej podprahovej mysli, ktorá je zodpovedná za 90 až 95 percent nášho konania. Cieľom terapie je odhaliť blokády a dosiahnuť emocionálny prežitok traumatizujúcich spomienok a ťaživých tém. Ak sa človek emocionálne vyrovná s traumami a kritickými spomienkami, automaticky dôjde k uvoľneniu energetických blokád a naštartovaniu masívnych samoozdravných procesov na úrovni tela a psychiky.

Trvalé uzdravenie bez vedľajších účinkov

Jedným z najdôležitejších aspektov terapie je, že sa zameriava priamo na odhalenie a odstránenie príčiny problému a nie na potlačenie symptómov. Výsledkom terapie je úplné a trvalé uzdravenie aj akútnych a najmä chronických zdravotných problémov. Je bez vedľajších účinkov a dokáže odvrátiť aj hroziaci chirurgický zákrok alebo agresívnu chemickú liečbu.

Naštartovanie vnútorného potenciálu

Terapia Cesta je vhodná aj pre ľudí, ktorých navonok netrápia zdravotné problémy, ale cítia sa nešťastní, nespokojní a frustrovaní. Majú problémy vo vytváraní a udržiavaní partnerských, rodinných alebo pracovných vzťahoch, stoja pred mimoriadne dôležitým životným rozhodnutím, trápia ich finančné problémy a pod. Terapia Cesta je totiž zameraná aj na odkrytie jedinečného vnútorného potenciálu, ktorý v sebe nosí každý. Po absolvovaní terapie je človek jednoducho šťastnejší, vyrovnanejší a lepšie pozná samého seba.

Zbavte sa nezdravého strachu

Terapia Cesta pomáha aj pri všetkých druhoch fóbií a dlhoročnej depresii, úzkosti, návaloch zlosti, agresivite, prudkých výkyvoch nálad, pri chronickom únavovom syndróme, stavoch vyhorenia a pod. Dokáže uzdraviť aj rokmi zdevastovanú psychiku a vrátiť človeku chuť do života. Vysoká úspešnosť je zaznamenaná aj pri liečbe závislostí od alkoholu, drog a nadmernej konzumácie jedla.

Pod vedením akreditovaného terapeuta

Terapia Cesta je súborom terapeutických nástrojov kombinujúcich rôzne psychologické a psychoterapeutické smery, štandardizovaných do niekoľkoročného systému štúdia. Terapiu môže viesť len akreditovaný terapeut, ktorý absolvoval štruktúrované štúdium systematicky prevádzané priamo u americkej autorky tejto metódy Brandon Bays a jej manžela Kevina Billetta.

Kvalitní terapeuti metódy s dlhoročnou praxou pracujú i na prvej klinike celostnej medicíny na Slovensku – MEDANTE v Bratislave, www.medante.com, kde lekári spolupracujú s terapeutmi. Toto úspešné prepojenie modernej a alternatívnej medicíny má za následok efektívnejšiu liečbu s výbornými výsledkami – dokonca aj pri chronických zdravotných problémoch, pri ktorých bežná liečba zlyháva.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024