Objednajte sa ONLINE
Poznáte to: deň pred firemným večierkom, narodeninovou oslavou, svadbou, dovolenkou, jednoducho čas, kedy túžime vyzerať a cítiť sa dobre. No zrazu začínate cítiť svrbenie, pálenie na pere alebo v jej okolí a vy už viete, že sa neodvratne blíži herpes, alebo inak povedané opar!

Pľuzgieriky herpesu sú naplnené seróznou tekutinou a obkolesené začervenaním. Najčastejšie sa herpes vytvára práve na perách, alebo na sliznici nosných dierok. Často sa stáva, že sa pľuzgiere začnú šíriť, postupne dochádza k ich prasknutiu a pozvoľna vysychajú, menia sa na chrastu, ktorá po čase odpadne. Herpes, ktorý robí našej tvári spoločnosť sa tam priemerne zdrží 8 dní. Pôvodca tohto ochorenia je vírus HSV. HSV 1 je zodpovedný zvyčajne za herpes na perách a v okolí úst, kým HSV 2 je zodpovedný za herpes v genitálnej oblasti. HSV vírusy sa šíria prostredníctvom priameho kontaktu s nakazenými ľuďmi. Takže bozkávanie sa počas toho ako vám na tvári svieti herpes je až do úplného vyliečenia nežiaduce.

Najčastejšie spúšťače sú:

  • oslabená imunita napr. po chorobe
  • stres
  • emočná trauma
  • únava
  • menštruácia
  • nadmerné slnenie
Pri cielenej homeopatickej liečbe zabránime rozvoju ochorenia už v jeho prvom štádiu, kedy ešte len pociťujete svrbenie a pálenie. Navyše pacienti po homeopatickej liečbe nie sú už takí náchylní na toto ochorenie a v priemere uvádzajú o 80% menší výskyt herpesu ako pred homeopatickou liečbou.

Pani Katarína 55 rokov, pacientka Medante clinic:

Herpesom trpím od svojich asi 20 tich rokov. Objavovali sa mi takmer pravidelne každý mesiac. Vždy keď bol v práci väčší stres, mesačné uzávierky a podobne, tak sa mi vyhodil herpes. Viete, ja som bola už z toho naozaj unavená. Každý mi radil niečo iné. Tak som skúšala, všetky dostupné mastičky, náplaste, opakovane som mala antibiotiká. Vždy to skončilo rovnako – herpes prerástol do pľuzgiera, bolela ma celá pera, niekedy sa mi rozšíril až na nos, no hrozné. Maximálne sa mi hojenie skrátilo o 1-2 dni. Takto som musela chodiť do práce. Viete si predstaviť ako som sa hanbila. Dnes sú to už skoro 4 roky, kedy ma kamarátka presvedčila, aby som skúsila homeopatiu. Spočiatku som bola skeptická, asi ako väčšina. Ale povedala som si, že ja už nemám čo stratiť, už som vyskúšala asi všetko. Ako som ale bola prekvapená keď, podľa inštrukcií pani homeopatky, som si dala svoje guličky ( tak ich volám) hneď ako som cítila, že už ma páli pera. Dávala som si ich každú pol hodinu asi 4 x. Herpes sa stiahol a vôbec sa nevyhodil! Viete si predstaviť moje prekvapenie a radosť? Dnes môžem pokojne konštatovať, že herpes ma potrápi maximálne 2x za rok! To je obrovská zmena oproti každomesačným trápeniam. Ale aj priebeh herpesu je už úplne iný. Cítim svrbenie, pálenie, ale k jeho rozvinutiu do vyrážky na pere už vôbec nepríde! Ďakujem homeopatii a vrelo odporúčam každému, kto trpí podobe ako som trpela roky ja.

Medante máme pre Vás dostupnú homeopatickú liečbu, ktorá zabráni vzniku herpesu, keďže účinkuje pri okamžitom podaní ihneď pri vzniku herpesu, prípadne výrazne skráti priebeh liečby herpesu. Homeopatia rovnako účinne lieči aj Pásový opar. Pacienti po homeopatickej liečbe už netrpia tak často herpesmi a ich imunita sa výrazne posilní pri boji s týmto vírusovým ochorením.

Potrebujete sa poradiť či objednať?

Neváhajte kontaktovať našu recepciu e-mailom na
recepcia@medante.sk
(pre rýchlejšie vybavenie Vašej požiadavky uveďte do mailu telefonický kontakt)

alebo osobne na Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

X

Kontaktný formulár

Odosielam požiadavku
Tipy na vyhľadávanie:
© Poliklinika MEDANTE 2024